Maxiruhák

A nyáron divatba jönnek a hosszú maxiruhák.Annyi fajta létezik, hogy bárki könnyedén megtalálja a hozzá illő darabot.Különböző stílusok minták, egy a közös: a hosszú szoknyarész.Vannak elegáns darabok amelyeket ünnepélyre kell hordani.A kiegészítők is attól függnek, milyen ünnepről beszélünk.Egy kertipartival egybekötött szülinapra például választhatunk színes karkötőket, gyűrűket és táskának zsáktáskát ami egyszerre elegáns és bohém.Ha viszont egy komoly rendezvényre, ha úgy tetszik esküvőre megyünk laptáskát és arany vagy ezüst ékszereket válasszunk.A cipő, színtől eltekintve lehet lapos vagy magas sarkú is, egy a lényeg, hogy nyitott szandál legyen.
Az állatminta bármilyen outfitben divatos.Ha ilyen ruhát szeretnénk, különleges látványt kelthetünk vele.Az állatminta mint olyan extravagáns, érzéki és luxus is lehet ezért szintén egyszerű, letisztult de szép kiegészítőket válasszunk hozzá.
Ha csak jól akarjuk érezni magunkat választhatunk egyszínű ruhát.Egy-két színes ékszerrel feldobhatjuk a maxiruha stílusát.A köves nyakláncok, gyűrűk segítségével különlegessé tehetjük a szettet.
Maxidress Lazy/Elegance
Maxidress Lazy/Elegance

Divatban van idén a kissé hippisnek tűnő klasszikus batikolt minta is.Hogyan viseljük jól a batikolt ruhákat?Erre a kérdésre is a batyutáska a megoldás.A nagy, elegáns darabok egyedi hangulatot kölcsönöznek a hippis maxiruhának. A cipőknél a legjobb választás a megkötős szandál bármilyen színben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése