Tavaszi trendek a Pull and Bear-ben

A Pull and Bear nemrégiben megjelent tavaszi, nyári  kampánya olyan, akárcsak az új kollekció:  letisztult, egyszerű, világos. A Földközi-tenger partján játszódó képekben tényleg visszaköszön, hogy a küszöbön állnak a meleg évszakok. A spanyol divatmárka kacér ruhákkal, laza pulóverekkel, nőies szoknyákkal, elegáns ingekkel, kecses, csipke felsőkkel, szexi nadrágokkal, kifinomult blézerekkel, farmer mellényekkel és számos praktikus és trendi ruhával vár idén.





Ha szeretnéd könnyed tavaszi és nyári nyalánkságokkal felújítani a ruhatárad, vagy ha szeretnél trendi ruhákkal belelendülni a kikeletbe anélkül, hogy a pénztárcád teljesen kiforgatnád, válaszd az új Pull and Bear kollekciót! A finom csipkéknek, játékos mintáknak, lágy, fiatalos, vintage hangulatot idéző ruháknak sokan nem tudnak majd ellenállni a bájos, precízen kidolgozott vonalaknak.
Egyébként most nagyon trendinek számítanak az élénk színű ruhák, tehát bárkinek érdemes befektetnie egy mustársárga, piros, vagy sötétkék darabba, hiszen ezek az egyszínű, megfelelő szabásvonalú ruhák segítenek kitűnni a tömegből, akárkinek. 










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése