Teen Choice Awards 2012

A hétvégén lezajlott az évente megrendezésre kerülő neves díjátadó gála, a Teen Choice Awards . A legtöbben a fiatal kedvenceik miatt ismerik és követik figyelemmel az eseményeit, de a vörös helyett pink szőnyeges esemény a ruhák terén is tartogat érdekességeket. 


Taylor Swift, a fiatal country-pop énekesnő már négyszeresen is Grammy-díjas, és ezen a rendezvényen is tarolt a díjak terén. Megkapta a 182 cm magas órás szörfdeszkát is, és szerintem legalábbis az egyik legjobb outfit is. A bájos Maria Lucia Hohan ruha, krémszínű magassarkú, az egyszerű kiegészítők mind Taylor kisasszony kifinomult stílusvilágáról és ízléséről árulkodnak. 





A napbarnított bőrű színésznő, Lea Michael akit a Glee sorozatból ismerhetünk, egy ezüstös Atelier Versace ruhában sziporkázott a pink szőnyegen.
Az aktuális nagy trendek közé tartozik ez a geometrikus, ősi indián és inka minta, amit két színésznő, a mostanában már felépülő, önpusztító életmódot élő Demi Lovato és a sorozatsztár Kat Graham is "bevetett.
Nina Dobrev és Lucy Hale egyszínű ruhát választottak, Lucy korall, Nina pedig kék színben. Erre mondják, egyszerű, de nagyszerű! Nektek melyik tetszik jobban? 
Előre is elnézést kérek, de sajnos nem nagyon ismerem a következő outfit tulajdonosát mivel amúgy sem vagyok otthon a Disney Chanel sorozataiban, színészeiben. Annyit kinyomoztam, hogy a hölgy, Victoria Justice színész - és énekesnő. Mindenesetre a  lenge, mintás ruhája jó választás. 


Igazi nyári outfit, a mintákat tekintve Carly Rae Jepsen szoknya-blézer kombója, pálmafák, ananász, koktél... 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése